Stílus coaching

Ami egy divatbemutatón bevált, a való életben is hasznosítható, akár egy céges rendezvényen vagy egy állásinterjún. Megmutatjuk, hogyan.

Harmónia

Egy nő mindig elégedetlen magával. De miért? Ezt az érzést szeretnénk megszüntetni, azaz megváltoztatni Benned! Hiszen mindenki tökéletes, de ha szakemberekre bízza magát, akkor könnyebben kihozhtja magából a maximumot.

Szépség

Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan sminkelj úgy, hogy akár tíz évvel is fiatalabbnak, kipihentebbnek és kiegyensúlyozottabbnak nézz ki. Ismerd meg a titkot, hogyan nézz ki úgy, mintha nem is lenne rajtad smink, csak természetes szépséged tündököl.

Inspiráció

Megtudhatod, hogy milyen színeket kerülj és milyen színeket viselj a mindennapokban. Mi a megfelelő smink az arcformádhoz és az egyéniségedhez. Ötleteket adunk, hogy még különlegesebb személyiséggé válj és ezt mindenki észrevegye!

Stílus coaching

Ahol a PR, a kommunikáció és a média a divattal találkozik.

Ránk bízhatod magad, hogy a divat és a szépség labirintusán biztos kézzel átvezessünk. Több éves  -a szépség, a divat és a média területén szerzett – szakmai tapasztalatunkat szeretnénk megosztani a hozzánk forduló ügyfelekkel, hogy ők is könnyedén érezzék át és élvezzék nap mint nap a stílus adta lehetőségeket.

“Egy álmom vált valóra, amikor részt vehettem egy Stíluscoachingon. Most már tudom, hogy mi áll jól az alakomhoz és a környezetem is észrevette a változást. Sok bókot kapok és ez magabiztosságot ad.

Nagy Gabriella

“Eddig azt hittem, hogy tudom, mi az én stílusom. Bevallom, nem vártam sokat ettől a rendezvénytől. De a cég fizette, hát elmentem. A nap végére nemcsak a külsőm változott meg, de sokkal pozitívabban állok minden változás elé. Szóval kívül-belül megújultam.”

Keveházi Edit

Ha divatról van szó, segítem a cégedet, márkádat, kommunikációdat!

Ha kommunikációs tanácsra, sajtókapcsolatra, PR munkára keresel szakembert, vagy megújítanád magad, felfrissítenéd a ruhatáradat vagy egy jó programot keresel, ami a divatról sminkelésről szól, esetleg professzionális rendezvényszervezésre lenne szükséged, akkor keress bátran! Beszéljük meg egy kávé mellett, miben tudok neked segíteni!

“Nagyon fontos, hogy mindenki megtalálja azt, ami passzol hozzá, mert a stílus nem csak arról szól, mit viselsz, hanem arról is, hogy mit mutatsz magadból.”

Carolina Herrera