Rendezvény

Kreatív programötletek segítségével felejthetetlen élménnyé varázsoljuk a rendezvényeket.

Élmény

Rendezvényeinken minden korosztály számára megtaláljuk azt az élmény forrást, amitől emlékezetessé válik eseményünk.

Hangulat

Fontos, hogy minden meghívott érezze, hogy ez az esemény miatta jött létre, ő a főszereplője, de ha nem akar a középpontban lenni, akkor is kellemesen telik az idő.

Szórakoztatás

Kreatív ötleteinkkel minden ügyfelünk számára felejthetetlen program ötleteket javasolunk és minden igényt kielégítően megvalósítjuk.

“A La Prairie első magyarországi sajtótájékoztatójának megszervezését a Palásti Media&Stylingra bíztuk. Tökéletes helyszínjavaslatuknak és program ötletüknek, rendkívül erős média kapcsolati tőkéjüknek köszönhetően nagyon magas volt a glossy magazinok főszerkesztőinek szerkesztőinek a részvétele, ami számunkra a legfontosabb kritérium volt.

Urs H. R. Weber
Svájci Idegenforgalmi Hivatal vezető

 

“Cégünk exkluzív születésnapi partijának megrendezését és teljes lebonyolítását bíztuk Márti csapatára. Fantasztikus este volt, mondhatom, hogy az egész város erről beszélt, pedig sok partin vettem már részt.

Szervét Ferenc
Ügyvezető igazgató

Ha divatról van szó, segítem a cégedet, márkádat, kommunikációdat!

Ha kommunikációs tanácsra, sajtókapcsolatra, PR munkára keresel szakembert, vagy megújítanád magad, felfrissítenéd a ruhatáradat vagy egy jó programot keresel, ami a divatról sminkelésről szól, esetleg professzionális rendezvényszervezésre lenne szükséged, akkor keress bátran!

“Ha szót akarok érteni valakivel, az előzőleg rendelkezésemre álló idő egyharmadában önmagammal foglalkozom, s azzal, hogy mit fogok mondani neki – kétharmadában pedig róla gondolkozom, s arról, hogy mit mond majd ő.”

Abraham Lincoln