Kommunikáció&PR

A legnagyobb előnyünk, hogy a sajtómunka során képesek vagyunk összebékíteni ügyfeleink és a média sokszor gyökeresen eltérő szempontjait.

Tartalom PR

Szerkesztőként dolgozva, pontosan tudjuk, hogy milyen témájú cikkekre és képanyagra van szüksége az újságíróknak. Így ilyen tartalmakat kapnak tőlünk. Több mint húsz éves médiás kapcsolati tőkémnek köszönhetően az ügyfeleink által is jóváhagyott,  generált tartalmak biztos helyekre kerülnek az online és print magazinok oldalain.

Közösségi média

A mai médiajelenlét elképzelhetetlen napi szintű közösségi oldalakon történő kommunikáció nélkül. Ismerve a szükségleteket és az emocionális tartalmak hatásait, professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani ezen a területen is.

Tartalomgyártás

Csapatommal vállaljuk magazinok teljes körű gyártását a tervezéstől a kivitelezésig, nyomdakész állapotig. Nagy tapasztalatunk van szerkesztésben, mind offline és online területen is. Kiadványszerkesztési szaktudásunkkal szívesen segítjük cégét nagyobb ismertség és elismertség eléréséhez.

Beauty Fashion PR

Külön szakterületünk a beauty és fashion termékek kommunikációja, tartalomgenerálása. Sajtóesemények gyakori résztvevőjeként jól ismerem a hazai és nemzetközi beauty trendeket és azokat a helyeket is, amik éppen a legtrendibb sajtóesemény helyszínek Budapesten.

Tapasztalat, szakértelem

Tudjuk, hogy és hol születnek a hírek.

Közelről figyeljük és folyamatosan elemezzük a média dinamikus fejlődését, változásait, hiszen ebben éljük a mindennapjainkat. Szinte baráti kapcsolatot ápolunk újságírókkal, szerkesztőkkel, és a médiavállalatok vezetőivel is, de ugyanúgy az ügyfeleinkkel is nagyon meghitt légkört igyekszünk kialakítani a közös munka során. A legnagyobb előnyünk, hogy a sajtómunka során képesek vagyunk összebékíteni ügyfeleink és a média sokszor gyökeresen eltérő szempontjait.

Mártiban azt szeretem, hogy bármilyen témában segítséget kaptam tőle. Nagyon megbízhatóan és gyorsan dolgozik, így ha kevés idő volt is a kampányra, de ő azonnal ott volt és megoldotta a kért tartalmakat, megjelenéseket, megnyugtatóan hatott rám a személyisége. Szeretik a szakmájában, így amit képvisel, biztos jó kezekben van. Ha volt olyan lehetőség amit jónak látott, magától intézte, sosem kellett kérdeznem hogy hol tart a közös munkánk, sokszor járt egy lépéssel előttem .

Gáspár Viki
a kencekonyha.hu és L’Amia kozmetikumok tulajdonosa

Márti sok új Helia-D terméket ismertetett és szerettetett meg a sajtó munkatársaival. Jól ír, alapos és gyorsan dolgozik, és szinte mindenkit ismer a női lapok világában. Sokat tud segíteni egy új termék bevezetésénél, és más PR kérdésekben is érdemes vele konzultálni.

Budaházy Péter
Helia-D tulajdonos-ügyvezető

Ha divatról van szó, segítem a cégedet, márkádat, kommunikációdat!

Ha kommunikációs tanácsra, sajtókapcsolatra, PR munkára keresel szakembert, vagy megújítanád magad, felfrissítenéd a ruhatáradat vagy egy jó programot keresel, ami a divatról sminkelésről szól, esetleg professzionális rendezvényszervezésre lenne szükséged, akkor keress bátran! Beszéljük meg egy kávé mellett, miben tudok neked segíteni!

“Nyomorúságossá vagy gyönyörűségessé tehetjük az életet — attól függően, hogy hogyan gondolkozunk, és hogyan kommunikálunk.”

Marshall Rosenberg