Boldogan blogolj!

Ha nálam nézelődsz, biztosan érdekel a kommunikáció fantasztikus világa, de az is lehet, hogy már szakmabéli cimborám vagy. Lehet, hogy nem szorulsz rá a tanácsaimra, de az is lehet, hogy jól jön pár hasznos tipp.

Ha kommunikációval foglalkozol, akkor nem árt, ha ezt mások is tudják rólad. Tehát mindenképpen közöld a világgal a gondolataidat. Ez manapság már az ovisoknak is megy, sokuknak már most van weboldala. Igaz, a szüleik segítségével posztolgatnak, de pár év és önállóan is megy nekik ez a művelet. Szóval te se maradj le!

Írj blogot!

Függetlenül a szakterületedtől, inkább a hobbidról blogolj, arról a tevékenységről, amit szeretsz. Biztosan szívsebben írsz arról, amivel a szabadidődben foglalkozol. Fotózz is, mert a szép képek nagyon sokat dobnak a posztokon. Az írásaidból a leendő ügyfeleid számára már látszik a stílusod, hogy miért lelkesedsz és milyen ember vagy.

A kommunikációs szakma szerint manapság az érzelmekre ható üzenet jut hamarabb célba.

Írásaidból te is érzékelheted, hogy melyik posztod volt sikeresebb és ezt a tapasztalatod hasznosíthatod a PR cikkeidnél is.

És az sem mellékes szempont, ha éppen olyan hobbid van, ami szponzorálható, akkor még olyan lelkes követőket is magadénak tudhatsz, akik támogathatják a hobbid.

Én is beindítottam egy női weboldalt, ahol a szakmai kapcsolataimat és a női témában a mondandóm közölhetem. A www.mindennapino.hu. Már 10000 facebook követőt tudhat magáénak és rengeteg aktivitást, cikket, posztot videót, amit a látogatók nagyon kedvelnek.